Maldon gatza mintzo da MaldonĀ® etxeak gatz berriak aurkeztu ditu sukaldarien inspiragarri Zapore gehiago daude orain Munduko gatzen sorta -erako Zapore gehiago daude orain, bi mota gehiago atera baitituzte: Maldon gatza baratxuriarekin eta Maldon gatza chiliekin: primeran uztartzen dituzte kalitate goreneko espeziak eta itsasoko gatzaren betiko ezkatak. Munduko gatzen sorta eraman gorenera sukaldeko esperientzia Himalaiako Gatz Arrosarekin eta Kalahari basamortuko Gatzarekin. Maldon etxeko artisauek kontu handiz hautatutako gatz hauekin mundua dastatuko duzu. Elikadura aldatuz doa. Garai berriak, gustu berriak eta eskakizun berriak: proteina, zuntz eta bitamina gehiago kinoaren, espeltaren, sojaren eta edamamearen onurei esker. Lau erreferentzia sukaldaritza osasungarriaz gozatzeko. Jateko prest: entsaladetan, haragiari, arrainari eta barazkiei laguntzeko, bururatzen zaizkizun errezeta guztietan. EROSKIren ogi zati frijitu berriak kurruskatsuak eta zapore handikoak dira, eta erabat aldatuko dituzte zure platerak. Testura eta zaporea ematen dute. Lagun bikainak dira entsaladentzat, zopentzat, krementzat eta gazpatxoentzat. Errezeta tradizionalarekin eginak dira, eta zapore handiagoa ematen die bai errezeta beroei eta bai hotzei.