Gure dendetan daude dagoeneko EROSKIren tarta eta bizkotxo berriak. Bikainak dira zerbait ospatzeko, baina baita noizean behin geure buruari gutizia bat eskaintzeko ere. Errezeta tentagarriak, kalitate handiko produktuekin eginak. Palma gantzik gabeko produktuak erabiltzen ditugu, gure konpromisoari jarraikiz. Goza ezazu hiru tarta mota hauen kalitateaz eta prezio onaz: San Markos tarta, trufa eta esne gain tarta, %100eko esne gainarekin egina, eta gazta tarta, harrituta utziko zaituen aparteko errezeta batekin labean egina. Gainera, trufazko bizkotxoak eta gorringo bizkotxoak dituzu eskura, esne gainarekin eginak: bizkotxoa eskuz biltzen da, eta esne gaina %100ekoa da. · Gorringo bizkotxoa · Trufa bizkotxoa · San Markos tarta · Gazta tarta, labean egina · Trufa tarta Gutizia gozo bat palma gantzik gabe EROSKIREN TARTA ETA POSTRE BERRIAK Maldon® etxeak gatz berriak aurkeztu ditu sukaldarien inspiragarri Zapore gehiago daude orain Munduko gatzen sorta Maldon gatza mintzo da -erako Zapore gehiago daude orain, bi mota gehiago atera baitituzte: Maldon gatza baratxuriarekin eta Maldon gatza chiliekin: primeran uztartzen dituzte kalitate goreneko espeziak eta itsasoko gatzaren betiko ezkatak. Munduko gatzen sorta: eraman gorenera sukaldeko esperientzia Himalaiako Gatz Arrosarekin eta Kalahari basamortuko Gatzarekin. Maldon etxeko artisauek kontu handiz hautatutako gatz hauekin mundua dastatuko duzu.