Ohar ossungarrik • Glutenik gabeko espagetiak • EROSKI tiburoi pasta, %100 osoko espeltarekin egina • EROSKI BIO osoko luma • EROSKI BIO osoko espagetiak • EROSKI SELEQTIA maccheroni 3 cereali • EROSKI SELEQTIA fettuccine ll’uovo • EROSKI SELEQTIA spaghetti Al nero di seppia GOURMET DIRENENTZAT EKO ZALEENTZAT ZELIAKIA DUTENENTZAT AZKEN JOEREN BERRI DUTENENTZAT 1. Osoko pastak aukeratu. Zuntz eta bitamina gehiago dituzte, eta indize gluzemiko apalagoa, eta beraz, bikainak dira odolean dugun azukre maila kontrolatzen laguntzeko. 2. Kontrolatu kantitateak.Neurri egokia hartzea da gakoa. 3. Lagundu barazkiekin. Prestatu saltsak tomatearekin, espinakekin, txanpinoiekin edo beste barazki batzuekin, hala zuntz, bitamina eta mineral gehiago hartuko dituzu eta. 4. Sartu proteinak ere. Gehitu oilasko pixka bat, arraina, lekaleak edo tofua errezetari. Errezetaren nutrizio arloko ezaugarriak hobetuko dituzu horrela, baina ez hori bakarrik: luzaroago egongo zara asebeteta. 5. Ez erabili oso sarri gantz asko dituzten saltsak. Tomatearekin, belar finekin, baratxuriarekin eta oliba olioarekin egindakoak aukeratu. 6. Pasta mota desberdinak erabili. Dastatu osoko gariarekin egindako pasta, lekaleena eta espinakena, horrela mantenugai mota gehiago hartuko dituzu. 7. Ondo hidratatu.Pasta jaten duzunean, behar adina ur edan. #elikatupentsatzenduzuna