EROSKIn pasta markarik onenak topatuko dituzu. Hil honetan, Garofaloren kalitatea eta maisutasuna nabarmendu nahi ditugu. Marka horrek kalitatezko zerealak erabiltzen ditu, AGB zigilua du, teknika berritzaileak eta errezeta tradizionalak uztartzen ditu, eta hainbat formatu ematen ditu aukeran. Italiatik maitasun osoz GAROFALO PASTA GOXOAK PREZIO ONEAN BETI Spaghetti ORZO SALTSA PASTA, PUNTU-PUNTUAN PASTA, PUNTU-PUNTUAN • Eltze handia eta altua erabili. • Ez nahasi pasta formatuak edo markak. • Ur asko erabili: minerala bada, hobe, edo zapore neutroduna. • Gatz arrunta bota. • Nahasteko, egurrezko koilara erabili beti. • Ez bota pasta uretara irakiten duen arte. • Ekoizleak ontzian jarritako denboran irakin. • Egosita dagoela, ondo kendu ura pastari, ez dadin galdu. • Gorde irakiteko erabilitako ur pixka bat saltsarekin nahasteko. SALTSAPARMIGIANA ERARA Italiako produkturik esanguratsuenetako batekin egindako errezeta: Parmigiano Reggiano gazta, JIBduna. PESTO ALLA GENOVESE SALTSA Lehengai bikainekin egina: Genovako JIBdun albaka eta Parmigiano Reggiano gazta, JIBduna. ORZO ‘Pastina Garofalo’ sortako zatietako bat. Moldakorra da, bikaina saldak eta zopak egiteko. SpaghettiGragnanoko eskolaren kanonei jarraikiz, antzinako erara egiten dute pasta luzearen klasiko hau, eta arreta berezia jartzen diote porositateari eta trinkotasunari. Formatu ikoniko eta denboragabeen bilduma bat. Gaitasun bikaina du saltsa xurgatzeko, eta erresistentzia handia egostean: horregatik, toki guztietan goi mailako sukaldaritzaren sinonimotzat hartzen da pasta hau. • RIGATONI • RADIATORI • ELICOIDALI • PENNE ZITI RIGATE • MAFALDA MOTZA