EKIALDEKO PLATERAK Asiako zaporea etxetik atera gabe ARROZA SEKRETU IBERIKOAREKIN Arroz ikusgarria ireki eta prest! E rrezeta hau Bo de Debo merkatuko fabrikatzaile nagusiarekin batera sortua da. Platerak arroza, sekretu iberikoaren zaporea eta perretxikoen ukitu nahastezina konbinatzen ditu. Ontzia bera egokia da mikrouhin labean berotzeko, eta beraz, ez dauka beste lanik. Ezin hobea da janari goxoa eta konplikaziorik gabea bilatzen dutenentzat, berdin etxean edo bulegoan. Unean bertan goza dezakezu, hozkailuan gorde, edo, zergatik ez, ireki gabe izoztu, beti eskura izateko. Plater praktikoa eta gozo-gozoa. Berotu eta dastatu besterik ez duzu! A B D E C NUTRI-SCORE C E raman Asiako sukaldaritzaren esentzia zure etxera, EROSKI ekialdeko plater berriekin. Zapore autentikoenetan oinarritutako hiru errezeta, zapore berriak eta prestatzeko errazak bilatzen dituztenentzat. PROBATZEKO ARRAZOIAK A B D E C NUTRI-SCORE C A B D E C NUTRI-SCORE C A B D E C NUTRI-SCORE D Minutu gutxitan prest: yakisoba eta oilaskoaren errezeta mikrouhin labean berotzen da; aldiz, gyozak eta bilkariak gozoago geratzen dira zartaginean eginda. Jatorrizko saltsa ekartzen dute esperientzia are autentikoagoa izan dadin. Kalitatea eta zaporea EROSKIren konfiantzarekin. Udaberri bilkariak Berdura betegarriarekin eta haien saltsa klasikoarekin lagunduta. Gorritu zartaginean oliba olio txorrotada batekin, eta kurruskari geratuko dira kanpotik eta zukutsu barrutik Oilasko gyozak Enpanadilla japoniar finak oilaskoz beteak. Zartaginean gorritu eta prest, soja saltsarekin gozatzeko. Yakisoba oilaskoarekin Fideoak oilasko eta berdurarekin salteatuta eta soja saltsaren ukitu batekin. Minutu gutxitan prest; aski da berotzea eta gozatzea.