Torradak frutarekin 10’ 4 A B D E C NUTRI-SCORE A 0,47 € errazioak TORRADAK Klasiko bat da Aste Santuan. Esnetan eta arrautzetan blaitutako ogi frijitua, gainetik azukrea eta kanela hautseztatuta. Zergatik ez zerbitzatu fruta freskoen edo txokolatearen ukitu batekin? KCAL %10 208 %12 0,71g GATZA %10 9,01g AZUKREAK %10 1,96g gantz saturatuak %8 5,76g GANTZA Errazio batek dauka: heldu batentzako Erreferentziazko Kopurua (EK) Torradak frutarekin 10’ 4 • Osoko ogiaren 4 xerra • 2 arrautza • 200 ml esne • 5 ml banilla • 10 g kanela • Koilarakada bat kanabera azukre • Marrubiak eta ahabiak Nahastu arrautzak, esnea, banilla, kanela eta azukrea. Jarri nahasketa erretilu batean, gehitu ogi xerrak eta utzi beratzen 2 minutu alde bakoitza. Ipini paper begetala laberako erretilu batean, eta jarri hor ogi xerrak. Egin labean 180 ºC-an, 5 minutuz alde bakoitza. Zerbitzatu torradak marrubi eta ahabiekin.