ITALIAR ZAPOREA MINI-AK GlutenIK GABEA EROSKI SELEQTIA fornacina klasikoa Italian eginak eta Basque Culinary Centerrek egindako testen bidez probatuak, arinak eta kurruskariak dira. Ezin hobeak gaztekin, hestebeteekin edota oliba olio pixka batekin jateko. EROSKI SELEQTIA sesamo fornacina Sesamo ukitua duen aldaera, zapore gehigarriarekin. EROSKI SELEQTIA ogi txigortu txikiak mahaspasa eta pikuekin Oso gustukoak ditugu, haien tamainagatik eta mahaspasa eta pikuen zapore gozoagatik. Basque Culinary Centerrek test bidez probatuak, eta ezin hobeak foie- arekin eta gazta krematsuekin dastatzeko. Glutenik gabeko erregainak Arto almidoiarekin, irin arrozarekin eta gari sarrazenoarekin eginak, beste osagai batzuen artean. Ezin hobeak dira gaztekin, patearekin edo huts-hutsik jateko, snack kurruskari gisa. Testatua A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE D