Eguberrietako magia mokadu txikietan hasten da. Jaietako testura, kolore eta zaporeak uztartzen dituzten kanapeak, ñabardura bakoitza nabarmentzen duten osagaiekin prestatuak. Izokin ketua, gazta onduak, foie, konfitura fin-finak edo kalitatezko ongailuak: EROSKI SELEQTIA produktuak, Basque Culinary Centerreko dastatzaile adituek probatuak, ñabarduraz betetako aperitiboen oinarria eta sekretua dira. Ahoan lehen hozka egiten duzunetik amaierako ahosabaira nabarituko duzu haien kalitatea. Inspiratu EROSKI SELEQTIA produktuak erabiliz prestatutako errezeta hauekin. Oturuntza ABIATZEKO, 12 Izokin ketuaren bolobanak Piku marmeladaz eta foiez egindako izarrak 12 ale A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE E A B D E C NUTRI-SCORE C Izokin ketuaren bolobanak • 12 boloban (miniak) • Koilarakada bat OOBE • Koilarakada bat soja •Kaiena pittin bat • Lima erdi baten zukua eta osoaren birrina • 150 g izokin ketu • Ahuakate bat • Tipulina Ebaki xehe-xehe izokin ketua eta ahuakatea. Nahastu eta ondu gainerako osagaiekin. Gehitu tipulin ebakia. Bateratu dena ondo eta bete bolobanak. Bota gainetik lima birrina eta zerbitzatu. A B D E C NUTRI-SCORE D Piku marmeladaz eta foiez egindako izarrak • Moldeko ogia. • 100 g ahate osoaren foie gras-a • Piku beltzaren marmelada • Gurina Ebaki moldeko ogiaren zatiak ebakitzaile batekin izar forma emanez. Pintzelatu gurin urtu pixka batekin eta sartu labean gorritu arte. Muntatu izarrak bi erdi bata bestearekin elkartuz, tartean foie eta piku marmelada pixka bat jarrita. Aurkezpenerako ideia: madalenen kapsuletan, entsalada berdea oinarrian dela. A B D E C NUTRI-SCORE C A B D E C NUTRI-SCORE E