EROSKI oilasko marinatua: adoboaren zapore osoarekin EROSKI barbakoa pizzak labean egosiak Piri-Piri oilaskoa: mina eta freskoa Chimichurri oilaskoa: usaintsua eta zaporetsua PRESTATU ‘AIRFRYER’-EAN Kozinatu 180 ºC-an 15-18 minutu, zukua gordetzeko eta adoboaren zaporea areagotzeko. G uztiak ahogozarazten dituen ukitu ketua iritsi da EROSKI pizzen gama berrira, barbakoa aukera berriekin. Harrizko labean egositako haren masa finari esker, gozatu egingo duzu hain gustukoa duzun testura horretaz: kurruskaria kanpotik eta samurra barnetik. Bi formatutan datoz: estandarra eta maxi. Ezin hobeak bat- batean afari azkar eta gozoa prestatzeko, beti prezio onean. A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE B Dastatu EROSKI oilasko marinatuen erdiak; merkaturatu berriak dira eta prest daude labean edo aire frijigailuan kozinatzeko, minutu gutxitan plater bizi eta zukutsu bat izan dezazun. Ez dute glutenik eta laktosarik. Produktu osasungarria koipe eduki oso gutxirekin. Gainera, hutsean ontziratuta daudenez, 20 egun irauten dute freskotasun osoarekin. Piri-Piri oilaskoa: mina eta freskoa Zapore bizia, Piri-Piriaren ukitu bereziarekin. Ezin hobea esperientzia gozo eta ausarta bilatzen dutenentzat. sabrosa y atrevida. Chimichurri oilaskoa: usaintsua eta zaporetsua Latinoamerikako tradizioan oinarritutako belar adoboa, zapore fresko eta gozo-gozoarekin.