HUTSEAN ONTZIRATUAK FRESKOAK ETA KOZINATZEKO PREST Zergatik aukeratu? Zapore eta testura naturala: benetako zaporeari eta berdura ebaki berriaren tinkotasunari eusten diote. Sinpletasuna: hutsean ontziratuak eta hotzean mantenduak, besterik ez; kontserbatzailerik gabe. Barietatea: ebaki eta prestatutako berdurak, besteak beste, pureak, pistoa, paellak, fajitak eta wok -ak egiteko. Ohar osasungarriak NOLA PRESTATU Iraupen luzea: haien kontserbazio metodoari esker, hiru urtetik gora gordetzen dute kalitatea. Barietatea: beirazko ontzian edo erraz irekitzeko latetan daude eskura. Denetarik duzu: hainbat neurritako orburuak edo ilarrak, barrengorri osoak edo xerratuak, berdura eta ernetutako kimu aukera zabala. A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE C Ohar osasungarriak Egokiak dira izozteko. Ikusten baduzu iraungitze data hurbiltzen ari dela, izoztu. Gorde itzazu hozkailuan lehortuta. Erabili zorroko likidoa saltsa edo salda begetal baten oinarri gisa. #elikatupentsatzenduzuna Zartaginean (5–7’) Sueztitu oliotan, belarrekin onduta, fajita, pisto, wok eta paellen prestaketak. Presio eltzean Egosi berdura purearen eta kalabaza purearen prestaketak presio eltzean, doi-doi berdurak estaltzeko adina ur botata, 5–10 minutuz. Ondoren, birrindu eta doitu testura saldarekin edo esnearekin.