Zerbak, porruak eta endibiak. Neguko barazkiak altxor berdea dira, eta otsailean sasoirik onenean egoten dira, preziorik onenetan. Kolorea ematen diete zure platerei, mantenugai asko ematen dituzte, eta aukera asko sukalderako. BIKOTE ERAKARGARRIA BOLADAN DAGO: BARAZKIEN TATINA ATERA PROBETXURIK HANDIENA BARAZKIEI Berdeak osasuna esan nahi du Gero eta jende gehiagok konbinatzen ditu azelgak eta porruak. Erregosi bi osagaiak eta sartu zure quiche-etan eta tarta gazietan: zapore eta mantenugaien eztanda bikaina. Barazkiak erreta jatea boladan dago. Tarta bikainak porruekin, azenarioarekin... Inoiz dastatu al dituzu porruak carbonara erara? Pastarekin erabiltzen den saltsa bera, arrautzarekin eta Parmako gaztarekin egina. ATERA PROBETXURIK HANDIENA BARAZKIEI Sar itzazu zure irabiaki berdeetan, erregosi baratxuriarekin zaporea indartzeko, edo erabili entsaladetarako oinarri moduan. Ez bota zurtoinak! Beste guztia bezain elikagarriak eta gustagarriak dira! Moztu xehe-xehe eta sartu gisatuetan eta zopetan, edo erregosi gainerako barazkiekin: horrela ahalik eta probetxurik handiena aterako diezu barazkiei. Izoztu aurrerago erabiltzeko. Hozkailuan alferrik galdu baino lehen, ebaki barazkiak puskatan eta izoztu. Hala, edozein momentutan erabili ahal izango dituzu, eta ez zaizkizu alferrik galduko. Etxeko txikiek ere lagundu dezatela prestatzen. Ebaki barazkiak forma dibertigarriekin, eta nahasi koloreak: azenarioa eta brokolia erabilita adibidez. Inoiz dastatu al dituzu etxeko saltsekin: jogurt saltsarekin, belar finen saltsa batekin edo eztiarekin egindako saltsa batekin? #elikatupentsatzenduzuna