EZ DADILA HIDRATORIK FALTA (HIDRATO ONAK) Osoko arroza BIO Osoko lumak Gari ekologiko gogorreko osoko semolarekin eginak. 9 minutu al dente egosteko. Dilista gorria Crimson barietatea. Estra kategoria. Ez da beharrezkoa aurrez beratzen jartzea. EROSKI SELEQTIA garbantzuak Gaztelako garbantzua, Espainia jatorrikoa. Estra kategoria. BCC-k egiaztatua. Osoko pasta Erremolatxarekin, azenario beltzarekin, gari, tipula %100 italiarrarekin eta brontzezko moldean egina. EROSKI Natur patata A B D E C NUTRI-SCORE A Izaskun Cebrián Iruñeko hipermerkatuko fruta saltzailea Iñaki Larrea Nafarroako Laborantzako kideak, Artaxoako tomate itsusia hain berezi egiten duten sekretuak azaldu dizkigu. Irailean, berriro ere ohitura onak hartzeko garaia da! Eta baratzeko produktuez gozatzeko garaia, hiru arrazoi hauengatik: Asko hurbileko baratzetatik datozelako eta oso freskoak direlako, ez baitira ehunka kilometrotan garraiatuak izan dendara iristeko. Zapore hobea dutelako eta puntu-puntuan daudelako: helduak, zaporez eta mantenugaiez beteak. Eta, horrez gain, beti prezio onean daudelako! Ez al dakizu zein diren iraileko frutak eta berdurak? Zatoz gure fruta dendara eta galdetu! Atsegin handiz azalduko dizugu eta lagunduko dizugu hilabeteko onena aukeratzen. Baina aurreratzen dizut ezin dituzula galdu mahatsak, pikuak, aranak, tomateak, piperrak, kuiatxoak eta alberjiniak. Denak gozo-gozoak eta osasungarriak dira! Zure Harvardeko platerean, karbono hidratoak dira laurden bat. Zerbaitegatik da! Zure gorputzak egun osoan ondo funtzionatzeko energia iturri nagusia dira. Baina ez du balio edozein hidratok. Aukeratu kalitatezkoak; hau da, modu naturalenean daudenak edo osokoak. Gainera, beti prezio onean badaude, hainbat hobe! Gure supermerkatu eta hipermerkatuetako okindegietan %100 osoko ogi biribilak, barrak eta opiltxoak dituzu, baita ore amarekin eginiko ogiak ere. Eta ogia egiteko labea duten okindegietan, egin berriak!