ENVASADAS AO BALEIRO FRESCAS E LISTAS PARA COCIÑAR Por que elixilas Sabor e textura natural: manteñen o sabor auténtico e a firmeza da verdura fresca. Simplicidade: só baleiro e refrixeración; sen conservantes. Variedade: verduras cortadas e preparadas para facer puré, pisto, paellas, fajitas e wok . Tips SAUDABLES COMO COCIÑALAS Longa duración: grazas ao seu método de conservación, manteñen a súa calidade durante máis de tres anos. Variedade: dispoñibles en frasco de vidro ou en lata con abrefácil. Atoparás alcachofas ou chícharos en distintos tamaños, champiñóns enteiros ou laminados, unha ampla variedade de verduras e brotes xerminados. A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE C Tips saudableS Aptas para conxelación. Se ves que se achega a data de consumo, conxélaas. Gárdaas na neveira. Usa o líquido da bolsa como base para unha salsa ou caldo vexetal. #alimentaloquepiensas Tixola (5–7’)Sofrixe os preparados de fajitas, pisto, wok e paella con aceite e herbas. PotaCoce os preparados de puré de verduras e de cabaza nunha pota con auga ou caldo xusto ata cubrir durante 5-10 minutos. Logo tritura e axusta a textura con caldo ou leite.