Arroz time Trucos de APROVEITAMENTO Sempre hai un arroz para cada INTRE DO DÍA Almorzo: porridge de arroz integral ou leite de arroz con froitas. Comida: paella, risotto, curryde cogomelos, ensalada de arroz ou poke bowls. Merenda: pastel de arroz ou arroz con leite. Cea: onigirazu, sopa de fideos de arroz con miso, etc. Prepara un arroz bRanco fetén Básicos de despensa Non se pasa. 100% arroz. Carnaroli con caldo deshidratado incluído. Preparación: 20 minutos. A B D E C NUTRI-SCORE B Converte o arroz sobrante en ensaladas frías ou bótallelo ás lentellas, fabas, etc. Conxélao en porcións individuais para o teres sempre listo. Para facer sushi caseiro: mestura arroz cocido con vinagre, azucre e sal e obterás a base perfecta. #alimentaloquepiensas 1. Lava o arroz varias veces ata que a auga quede case transparente. 2. Bota nunha pota un chorro de aceite e refoga un allo e o arroz. 3. Método do dedo: introduce o dedo índice sobre o arroz verticalmente e engade auga aproximadamente ata a primeira falanxe (o coteno). Esa proporción garante un arroz substancioso, pero solto. 4. Cociña a lume medio ata que ferva. Logo, baixa ao mínimo e deixa uns 12 minutos. 5. Apaga o lume e deixa repousar.