Tips SAUDABLES CONXELADAS DISPOÑIBLES TODO O ANO Por que elixilas Conservan os seus nutrientes: colleitadas, lavadas e ultraconxeladas xusto tras a colleita, manteñen intactos o sabor, a cor e mais a textura, coma se estivesen frescas. Longa vida útil: grazas á ultraconxelación, consérvanse ata dous anos. Refogado de verduras e polo. Os pementos vermello e verde cortados inclúen peche ZIP para conservar mellor o contido. Para cho poñermos fácil, contas con pratos completos listos nuns minutos Formato práctico: en cómodas bolsas que facilitan o uso cotián. Variedade: espinacas, feixóns verdes, minestra, ensalada rusa, patacas, cogomelos, alcachofas, cebola... As nosas verduras conxeladas ofrecen unha gran diversidade para todo tipo de pratos. COMO COCIÑALAS A B D E C NUTRI-SCORE A 10 min A B D E C NUTRI-SCORE B Tips SAUDABLES Cocíñaas sen desconxelar, así conservan mellor a súa textura. Mestura distintas variedades para salteados ou cremas. Úsaas como base para arroces ou pastas. Conxela tamén os teus restos de verdura fresca para evitar refugallos. #alimentaloquepiensas Fervidas ou ao vapor (5–10’) Manteñen textura e nutrientes. Tixola (5–7‘) Con aceite e allo quedan deliciosas. Forno (15–20’ a 200 °C) Para mesturas de hortalizas. Airfryer (10–15’ a 180 °C) Sen desconxelar. Brócoli ou coliflor quedan crocantes e saborosos.