Arroz de segredo ibérico, cogomelos e cabaza 1 h 4 É TENDENCIA SEMPRE LISTOS NO TEU CONXELADOR Prepárase en 3 minutos no microondas, tixola ou pota. Arroz con verduras e arroz negro. Quentar e listo (tamén na airfryer ). A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE C • 1,5-2 litros de caldo feito con auga e 300 g de cabaza • 320 g de arroz • 200 g de cabaza limpa • 200 g de segredo ibérico • 1 porro • 200 g de cogomelos variados • 1 tomate relado • 2 culleradas de aceite de oliva • 2 dentes de allo • 3 g de pemento • 2 g de azafrán • Sal Coce 300 g de cabaza partida en auga con sal durante 15 minutos. Tritura e reserva. Quedará un caldo espeso. Nunha pota bota un par de culleradas de aceite de oliva e cociña o porro cun chisco de sal ata que estea completamente acaramelado. Engade o tomate e mais o allo relado e cociña a lume lento ata que estea rustrido. Engade os 200 g de cabaza en taquiños pequenos, os cogomelos e parte do segredo e dóuraos. Reserva unhas lascas finas de segredo para o final. Incorpora o arroz, engade o pemento, o caldo reservado (1,5 l) e o azafrán. Se che gusta o toque picante podes engadir un pouco de pementa moída ou unha caiena. Coce durante os minutos que indique o paquete de arroz ou ata que estea ao teu gusto. Engade sal se cómpre. Pasa lixeiramente pola prancha as lascas de segredo reservadas e colócaas sobre o arroz así que estea listo para que acabe de se cociñar coa calor. Bótalle tamén uns cogomelos salteados por riba. Arroz de segredo ibérico, cogomelos e cabaza 1 h 4