Pollastre marinat EROSKI: amb tot el gust de l’adob Pizzes barbacoa EROSKI cuites al forn Pollastre Piri-Piri: picant i fresc Pollastre Chimichurri: aromàtic i gustós PREPARA’L AMB L’AIRFRYER Cuina’l a 180 °C durant 15-18 minuts per mantenir tot el suc i potenciar el gust de l’adob. E l toc fumat que agrada a tothom arriba a la gamma de pizzes EROSKI amb les noves varietats barbacoa. En format estàndard i maxi, la seva massa fina, cuita en forn de pedra, aconseguirà que gaudeixis d’aquesta textura cruixent per fora i tendra per dins que tant t’agrada. Ideals per improvisar un sopar ràpid, gustós i al millor preu. A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE B Gaudeix de les noves meitats de pollastre marinades EROSKI. A punt per cuinar-les al forn o amb l’airfryer. Tindràs un plat intens i sucós en minuts. Sense gluten ni lactosa. Un producte saludable amb un contingut en greix mínim. A més, com s’envasen al buit, mantenen tota la frescor fins a 20 dies. Pollastre Piri-Piri: picant i fresc Sabor intens amb el toc característic del Piri-Piri. Ideal per als que busquen una experiència gustosa i atrevida. Pollastre Chimichurri: aromàtic i gustós Amb un adob d’herbes inspirat en la tradició llatinoamericana. Gust fresc i deliciós.