Tatin de porros 40’-54’ 6 Busca aquesta i altres receptes a la nostra web • 1 làmina de pasta de full • 5-6 porros • 50 ml de vinagre de sidra • 1 cda. d’OOVE (15 ml) • 1 cdta. de mel • Farigola de llimona • Sal i pebre acabat de moldre Netegem i tallem els porros a rodanxes gruixudes. En una paella o recipient apte per al forn, barregem l’oli i el vinagre. Els reduïm durant un minut. Hi afegim la mel i la farigola i ho escalfem fins que s’integrin. Hi posem el porro i salpebrem. Preescalfem el forn a 180 ºC i hi introduïm el recipient, uns 20 minuts fins que els porros estiguin tendres i daurats. Els traiem del forn i els tapem amb la pasta de full. La punxem i fem uns talls lleugers perquè surti el vapor. L’enfornem a 200 ºC, uns 15 minuts, fins que la pasta de full estigui daurada i el farcit faci bombolles per tots els costats. Traiem el pastís i li fem la volta amb cura, amb l’ajut d’un plat. El decorem amb farigola de llimona fresca. Tatin de porros 15’ 4