trucs saludableS CONGELADES DISPONIBLES TOT L’ANY Per què triar-les Conserven els nutrients: acabades de collir, rentades i ultracongelades després de collir-les, mantenen intactes el gust, el color i la textura, com si fossin fresques. Llarga vida útil: gràcies a la ultracongelació, es conserven fins a dos anys. Saltat de verdures i pollastre. Els pebrots vermells i verds tallats inclouen tancament ZIP per conservar millor el contingut. Per posar-t’ho fàcil, disposes de plats complets a punt en uns minuts Format pràctic: en còmodes bosses que faciliten l’ús diari. Varietat: espinacs, mongeta verda, minestra, ensalada, patates, bolets, carxofes, cebes... Les nostres verdures congelades ofereixen una gran diversitat per a tota mena de plats. COM CUINAR-LES A B D E C NUTRI-SCORE A 10 min A B D E C NUTRI-SCORE B trucs saludableS Cuina-les sense descongelar-les, així conserven millor la textura. Barreja diferents varietats per a saltats o cremes. Empra-les com a base per a arrossos o pastes. Congela també les teves restes de verdura fresca per evitar el malbaratament. #alimentaloquepiensas Bullides o al vapor (5–10’) Mantenen la textura i els nutrients. Paella (5–7‘) Amb oli i all queden delicioses. Forn (15–20’ a 200 °C) Per a barreges d’hortalisses. Airfryer (10–15’ a 180 °C) Sense descongelar. Bròcoli o coliflor queden cruixents i gustosos.