Arròs al forn amb ou i pernil 15’ 4 A B D E C NUTRI-SCORE B • 240 g d’arròs • 2 grans d’all • 150 g de tomàquet triturat • 500 ml de brou de verdures i pollastre • 4 ous • 4 talls de pernil serrà • 20 ml d’oli d’oliva Sofregim el gra d’all amb oli d’oliva en un recipient apte per al forn. Hi afegim el tomàquet i ho sofregim tot fins que s’hagi reduït a la meitat. Hi afegim l’arròs i l’ofeguem. Incorporem el brou de verdures i ho cuinem 10 minuts. Fem un parell de forats a sobre de l’arròs amb l’ajut d’una cullera i posem un ou a cada un. L’enfornem 5 minuts a 190 ºC. Tallem els talls de pernil en 3-4 trossos i els posem per sobre de l’arròs acabat de treure del forn. Arròs al forn amb ou i pernil 15’ 4