ARRÒS time TRUCS D’APROFITAMENT SEMPRE HI HA UN ARRÒS PER A CADA MOMENT DEL DIA Esmorzar: porridge d’arròs integral o llet d’arròs amb fruites. Dinar: paella, risotto, curri de bolets, amanida d’arròs o poke bowls. Berenar: pastís d’arròs o arròs amb llet. Sopar: onigirazu, ssopa de fideus d’arròs amb miso, etc. Prepara un ARRÒS BLANC PERFECTE BÀSICS DEL REBOST No es passa 100% arròs Carnaroli amb brou deshidratat inclòs. Preparació: 20 minuts A B D E C NUTRI-SCORE B Converteix l’arròs sobrant en amanides fredes o afegeix-lo a les llenties, mongetes, etc. Congela’l en racions individuals per tenir-lo sempre a punt. Per fer sushi casolà: barreja l’arròs cuit amb vinagre, sucre i sal, i obtindràs la base perfecta. #alimentaloquepiensas 1. Renta l’arròs diverses vegades fins que l’aigua quedi pràcticament transparent. 2. Posa un rajolí d’oli en una cassola i ofega-hi un gra d’all i l’arròs. 3. Mètode del dit: introdueix el dit índex verticalment sobre l’arròs i afegeix aigua aproximadament fins a la primera falange (l’artell). Aquesta proporció garanteix un arròs sucós, però solt. 4. Cuina’l a foc mitjà fins que arrenqui el bull. Tot seguit, abaixa el foc al mínim i deixa’l uns 12 minuts. 5. Apaga el foc i deixa’l reposar.