Pastetarako Patatak ontzeko A B D E C NUTRI-SCORE D Bolognar saltsa Egiazko italiar klasikoa pastei laguntzeko, alberjiniak betetzeko edo etxeko lasagna bati beste ukitu bat emateko. Ricotta saltsa Krematsua eta ukitu leunekoa izanik, ezin hobea da pastekin batera jateko. Basiliko saltsa Albaka freskoaren usainak italiar aire bat emango die zure platerei. Saltsa napolitarra Tomatez, tipulaz, azenarioz eta baratxuriz egina, oinarririk egokiena da Mediterraneoko ukitua duten plater errazak ontzeko: pastak, haragiak eta berdura erreak edo labean prestatuak... Alioli saltsa Zapore bizia eta krematsua du, ezin hobea txingarretan edo labean prestatutako arrainak nabarmentzeko. Jakina, patata eta haragiekin ere gozo-gozoa da. Gazta saltsa Krematsua eta zaporetsua. A B D E C NUTRI-SCORE E A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE C