CHEFAREN TRIKIMAILUAK A Eman ukitu bero bat gehitu ganbak, gulak, berdura salteatuak eta gisako osagaiak. Testura kurruskaria gehitu fruitu lehorrak, haziak, arto malutak edo ogi txigortua, ukitu kurruskari bat emateko. Leuntasun gehigarria Mozzarela freskoak ukitu krematsua ematen die entsaladei. Probatu xehatzen, azken ukitua emateko. Ongailuak dena aldatzen du Aprobetxatu prezioz merkeago dauden gure ezinbestekoak. Jokatu garaian garaiko osagaiekin laranja eta eztiz eginiko ozpin-olioa, limoi ukitu bat edo intxaur pestoa. Eman sakontasun eta zapore gehigarria tomate lehor batzuk gehituta. Birrindu tomate batzuk haien olioarekin berarekin, gehitu ozpin baltsamikoaren ukitu bat eta oregano pittin bat. Ezin hobea lekale edo zerealekin prestatutako entsaladetarako. A B D E C NUTRI-SCORE C A B D E C NUTRI-SCORE C A B D E C NUTRI-SCORE D B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE A