Barnean Erronkari gaztarekin. Crispy oilaskoa hirugihar eta gaztarekin. AUKERATU HARAGI EGOKIA Behi haragia Oso tokikoak Oilasko haragia Mistoa Iristen azkenak Egon adi, laster batean hanburgesa gozo-gozoak dastatu ahal izango dituzu-eta angus haragiarekin, behi helduaren haragiarekin, behi solomoarekin eta txerri haragiarekin. Ez al dituzu nahi? AUKERATU PRESTATUTAKO GURE ‘BURGER’-AK Gantz portzentajeak zukutsuago egiten du hanburgesa. %80 haragia %20 gantza Mini hanburgesak. A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE D A B D E C NUTRI-SCORE B EMAN FORMA Egin 150–180 gramo inguruko pilotak, eta zanpatu gehiegi trinkotu gabe. PUNTU-PUNTUAN Frijitu zartaginean edo plantxa bero-beroan, 2-3 minutu alde bakoitzetik. Ez gehiegi zapaldu haragia, non eta ez duzun Smash burger bat nahi. KALITATEZKO OGIA Brioche ogia edo kristalezko ogia dira gure gogokoenak. Txigortu ogia zartaginean, gurin pixka batekin. MUNTAKETA OREKATUA Ogia, saltsa, haragia, landareak, gazta, topping-ak, saltsa gehiago, ogia. Ordena garrantzitsua da. Smash burger: plantxaren gainean indarrez prentsatutako haragia. Burgers plant-based: begetal eta lekale hanburgesa. Probatu gure veggie- ak. Toppings berritzaileak: ozpinetako tipula, jalapeño hartzituak edo platano txip -ak. Joera da A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE B