Udako ‘snacking’-a Probatu duzu azenarioa, luzokerra, apioa edo piperra ogi makilatxoak balira bezala ebakitzen? Crudite hauek aukera kurruskari eta arina dira, eta, adibidez, humusarekin, guakamolearekin edo jogurt belardun batekin lagunduta, snack osoa eta asegarria bihurtzen dira. ‘Crudite’-ak mokadu bat egiteko Ideia gehigarria Erabili hondoan dip pixka bat eta barruan berdura makilatxoak iltzatuta dituzten potoak. Prest zerbitzatzeko edo eramateko! A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE C Ozpinetakoak: ukitu kurruskaria eta gazia Sevillako jatorriko kamamila olibak. Kamamila zaporeko olibak piper gorriz beteak, bermut erara %4 oliba olioa dute eta ukitu min bat. Antxoa zaporeko tipulatxoak. Ozpinetako luzokerrak, estra kategoria. Olibak, tipulatxoak eta ozpinetako luzokerrak, oliba olio ukitu batekin. A B D E C NUTRI-SCORE C Arinak, freskagarriak eta oso kaloria gutxirekin. Prestatu broxeta txikiak osagai hauek erabiliz: ozpinetako luzokerrak + gazta + cherry tomatea. Arrakasta ziurra! Test bidez frogatua: