Sandia gazpatxoa Baratxuria Meloi gazpatxoa Beste aukera batzuk TOMATEAZ HARAGO Salmorejoa Trinkoagoa da, ogi eta olio gehiago izaten du, baina luzokerrik batere ez. Barietate freskagarriena EROSKIn dago, prezio onean A B D E C NUTRI-SCORE A Zapore tradizionala. Zure gazpatxoa preziorik onenean. Testura arinagoa, ongailu leuna eta luzokerrik gabea. Basque Culinary Centerrek egiaztatua. Testura krematsua eta zapore bizia. ‘Topping’ berezi-bereziak %100 naturalak eta kontserbatzailerik gabeak. Gazpatxoak ez du glutenik. Tokiko osagaiekin eginak dira eta egun berean prozesatuak, freskotasuna ziurtatzeko. Planet Score ingurumen etiketa, erosketa arduratsua bermatzeko. Baratxuria Almendra gordina, baratxuria, ogia, olioa, ozpina eta ura. Lagundu mahatsekin. Beste aukera batzuk Sortu nahasketak azenarioa, espinaka, mangoa edo kuiatxoa erabiliz. Sandia gazpatxoa Tomate kopurua erdira gutxitu eta beste erdiaren ordez sandia freskoa (hazirik gabe) gehitzen du. Meloi gazpatxoa Meloi heldua, luzokerra, mendafina, lima edo limoia eta OOBE nahasten ditu. Arrautza egosia, urdaiazpiko kurruskaria edo tofua, proteina iturri dira; ahuakatea, fruitu lehorrak eta haziak, gantz osasungarrien iturri; eta mahatsak, mangoa eta bestelako frutak, C bitaminaren eta ukitu gozoaren osagai. Osoko ogi txigorkiak ere ezin hobeak dira kurruska perfektu hori eta karbono hidratoak gehitzeko.